advocaat, utrecht, strafrecht    

HOME

ADVOCATEN

KOSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

ROUTE

CONTACT

 

Mr. Drs. A. Boumanjal

Mr. drs. A. Boumanjal is in 1997 begonnen met de studie "recht en economie in bedrijf en maatschappij" aan de Universiteit Utrecht. De interesse - zo bleek later - lag evenwel meer in de advocatuur. Deze interesse was ingegeven door het grote rechtvaardigheidsgevoel dat bij Boumanjal zo evident heerste, met name waar het de minst weerbare personen betrof.
Dit was voor Boumanjal aanleiding om na afronding van voormelde studie de rechtenstudie te volgen, welke hij in 2003 met succes heeft afgerond. Boumanjal is gedreven en niet makkelijk uit het veld te slaan. Slechts één belang staat voorop en dat is dat van cliënt.


 

Mr. A.C. Vingerling
A.C Vingerling advocaat

Mr. A.C. Vingerling is na 4 jaren studie in 2003 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (UU), met als specialisatie strafrecht. Na zijn studie heeft hij bij diverse gerenommeerde advocatenkantoren gewerkt, alwaar hij zich voornamelijk heeft beziggehouden met het strafrecht in de ruimste zin des woords. In 2007 is hij voor zichzelf begonnen, om zijn clientèle nog beter van dienst te kunnen zijn. Nog steeds beoefent mr. Vingerling in het bijzonder het strafrecht, waarin hij nu al vele jaren ervaring heeft. Niet alleen reguliere en jeugdstrafzaken behoren tot zijn expertisegebied, maar ook de ontnemingszaken en het detentierecht. Zo is mr. Vingerling als ‘detentierechtspecialist’ aangesloten bij de Landelijke Gedetineerden Commissie.

 
   


Mr. S. Wortel
wortel, advocaat

Mr. S. Wortel heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij een grote incasso-instelling. Nadat zij in 2010 is afgestudeerd, is zij in 2011 beëdigd als advocaat en heeft zij enkele jaren werkzaamheden verricht op een advocatenkantoor in de regio Rotterdam. Sinds 2013 is mr. S. Wortel werkzaam bij Boumanjal & Vingerling Advocaten, waar zij voornamelijk zaken behandelt in het bestuursrecht en strafrecht.

 

 

 
Boumanjal & Vingerling Advocaten © 2012